Brain & Body Boost

Logomakr 7whuae

Voor wie op topniveau presteert en een pijnvrij lichaam wil dat moeiteloos functioneert mét een ongeziene mentale veerkracht en vrijheid

Meld je snel aan: er zijn slechts 15 plaatsen voor deze hyperindividuele begeleiding naar de beste versie van jezelf.

Je hebt een veeleisende job met lange werkdagen of onvoorspelbare werkuren.

Maar je job schenkt je enorm veel voldoening. Je hebt je ware doel in het leven gevonden en je geeft jezelf 100%. Je ervaart dagelijks werkgeluk en vrijheid.

Je presteert dus op topniveau, iedere dag opnieuw.

Dat vraagt om een lichaam in topvorm zodat je je niet leeggeknepen voelt na een lange werkweek. En een hyperalerte geest. Want je moet vaak belangrijke knopen doorhakken.

Daarom trek je geregeld naar de fitness of de yoga. Of je doet aan mindfulness, thuis of op kantoor. Af en toe maak je ook een afspraak bij je kinesist, stemcoach, psycholoog of life coach.

Maar wat als je het effect van jouw inspanningen extreem kan versterken door de dieperliggende basis aan te pakken?

Want eigenlijk moet je je lichaam vergelijken met een smartphone.

Bij een verouderde smartphone is er kans dat hij gaat crashen. Je riskeert een overbelastingsletsel, een burn-out of een slechtere spijsvertering.

Je kan wel een beetje ruimte vrijmaken op je smartphone.

Maar koop je een nieuwe smartphone? Dan gaat alles weer moeiteloos. Je apps gaan sneller dan ooit weer open. Dat is ook zo met je lichaam en het mentale.

En dat is precies wat ik doe.  Ik bezorg je echte fysieke en mentale transformatie waarbij je boordevol energie door de dag vliegt met een rustig hoofd dat alles aan kan. Je bereikt je volledige potentieel. Hoe fantastisch zou dat zijn?

Het is de hoogste tijd om Brain & Body Boost te ontdekken.

Een exclusief traject voor high achievers zoals jij.

Krachtig, hyperindividueel en uniek in België.

Brain & Body Boost bestaat uit:

Op deze levels werken we:

Level #1. Je grenzen ontdekken

Hoe sta je letterlijk in de wereld? In dit level leer je de grenzen van je lichaam kennen. Zo word je een veilig ankerpunt dat zich beter oriënteert in de wereld.

Waaraan werken we?

 • Tactiele systeem: in de hersenen worden de verschillende lichaamsdelen in kaart gebracht. Je krijgt meer voeling met je lichaam en zit minder in het hoofd. Zo voel je sneller veranderingen: intern, spierspanning, emoties, …

 • Proprioceptie: hoe de verschillende lichaamsdelen zich tegenover elkaar verhouden, je houding tegenover andere personen of objecten en hoe vloeiend je bewegingen zijn.

 • Je spierspanning komt zo vanzelf in evenwicht. Je gebruikt geen onnodige kracht of energie om recht te staan of te zitten. Bewegingen zijn vlot en moeiteloos. En ook in je hoofd verdwijnen de spanningen.

Level #2. Veranderingen snel opvangen

Merk je vlot veranderingen op? Dan kan je ook snel reageren. Je past je houding aan, mentaal of lichamelijk, om de veranderingen op te vangen.

Maar soms blijf je vastzitten in zo’n aangepaste houding. Je reageert dan maar op één manier.

Waaraan werken we?

 • Uitersten van bewegingen: je lichaam herontdekt de uitersten waardoor het vanzelf naar het midden komt.
 • In het midden sta je perfect in balans. De spieren hoeven geen kracht te zetten om je recht te houden. En je hebt nu een heel gamma aan mogelijke reacties. Je bent lichamelijk én mentaal flexibel en veerkrachtig.

Level #3. Vrijheid om te bewegen

Een eenvoudige houdingsverandering is soms onvoldoende om de klap op te vangen. Je hebt meer tijd nodig om de gebeurtenis te verwerken. Je gaat door een aantal fasen met zowel mentale als lichamelijke reactiepatronen.

Maar vaak krijgen we onvoldoende tijd om heel de verwerkingscyclus te doorlopen. Je blijft dan steken in een bepaalde fase. Met bijhorend reactiepatroon.

Zolang je niet de hele cyclus hebt doorlopen, heb je de gebeurtenis nog niet helemaal een plaats gegeven. Gelijkaardige indrukken kunnen je snel terug katapulteren naar toen. Dat kan iets heel miniem zijn zoals een kleur, je ademhalingsritme, een hand op je schouder, …

Waaraan werken we?

 • De verwerkingscyclus doorlopen aan de hand van de lichamelijke reactiepatronen. Zonder te praten dus.
 • De gebeurtenis krijgt een plaats. Gelijkaardige prikkels lokken geen stressreactie meer uit.
 • Je komt lichamelijk en mentaal tot rust en bent niet meer afhankelijk van onbewuste reactiepatronen. Daardoor ben je nu helemaal vrij om bewust te bewegen en heb je jouw gedachten en bewegingen volledig onder controle.

Level #4. Competentie
Vervolgens scherp je je vaardigheden sterk aan zoals je coördinatie, evenwicht, oog/oorsamenwerking, lateralisatie en fijne en grove motoriek.

Level #5. Meesterschap
Je combineert deze vaardigheden om jezelf op een meesterlijke manier te overtreffen, zowel fysiek als mentaal.

PLUFOR

Waarom je na het volgen van Brain & Body Boost de allerbeste versie van jezelf naar boven haalt, zowel fysiek als mentaal:

PLUFOR
Kim Van Den Heuvel - PLUFOR

Zij gaat jou helpen:

Kim Van Den Heuvel is al 15 jaar kinesitherapeut. Ze bekwaamt zich tegelijk al jaren in reflexintegratie (MNRI) en psychomotorische therapie.

Kim doet geregeld lezingen over de enorme voordelen die onder andere reflexintegratie biedt. Want deze bijzondere techniek pakt de wortel van klachten aan en zorgt vaak voor verbijsterende resultaten.

In 2019 richtte Kim PluFor op. Haar missie: zorgen dat mensen moeiteloos en langer op topniveau kunnen presteren. Ze brengt via Brain & Body Boost je brein en lijf opnieuw naar de fabrieksinstellingen waardoor je een explosie aan focus, energie en zelfvertrouwen krijgt.

De methode achter Brain & Body Boost werkt wonderwel. Deze deelnemers volgden al een gelijkaardig traject bij PluFor, de onderneming van Kim:  

Reserveer nu je plekje: first come, first served

Heb je tot hier gelezen? Dan is Brain & Body Boost iets voor jou. Schrijf jezelf vandaag nog in.

Er is slechts plaats voor 15 high achievers.

De eersten die zich inschrijven krijgen het eerste een uitnodiging.

Je verbindt je nog tot niets. Als ik je uitnodig, kies je helemaal zelf of je Brain & Body Boost wil volgen.

PLUFOR

Grijp nu je kans om je lichaam efficiënter te laten werken, meer energie op te slaan en je volledige potentieel te benutten.

Je voordelen nog eens op een rij:

 1. Je gaat beter presteren: lichamelijk en cognitief
 2. Je lichaam houdt meer energie over voor wat echt telt
 3. Je wordt stressbestendiger: je kan soepeler om met onverwachte situaties
 4. Je wordt mentaal sterker: je verwerkt prikkels beter en je slaapt beter

Ja, ik wil de allerbeste versie van mezelf naar boven halen.

Scroll naar top