Vragen? Advies nodig? Neem gerust contact op.

3J6A9724

Stress en stressgebonden klachten aanpakken?

Je wil verlost geraken van die vervelende klachten. Maar niets lijkt écht te werken. Toch wil je eindelijk een lichaam en geest in evenwicht. Meer zelfvertrouwen, meer energie. En minder stress of pijnklachten. Ik kan je helpen. Boek het Reset-programma van PluFor.

Boek het Reset-programma >

Wat vertelt je lichaamshouding over jou?

Hoe je staat en beweegt, heeft een impact op je stressniveau. Maar stress heeft een impact op je houding. Heb je een goede of slechte lichaamshouding? Hoe sterk sta jij in je schoenen? Letterlijk maar ook mentaal? Boek nu een analyse van je lichaamshouding.

Boek een analyse van je houding >

Eerst graag advies?

Vertel me waaraan jij wil werken. Welke klachten wil jij aanpakken?
Stuur me een mail en doe je verhaal. Ik antwoord je zo snel mogelijk. 

Ik geef je advies >

Kim Van Den Heuvel - PLUFOR

Kim Van Den Heuvel, zaakvoerster van PluFor

Hallo, ik ben Kim Van Den Heuvel. Ik studeerde kinesitherapie met bijzondere groepen als afstudeerrichting. En ook psychomotorische therapie – postgraduaat.

Vandaag bied ik uitsluitend reflexintegratie(MNRI) aan: een behandelmethode die lichaam en geest in evenwicht brengt. En de wortel van vele stressgebonden klachten aanpakt.

Mijn Reset-programma is helemaal gebaseerd op deze behandelmethode. Het is de enige aanpak die ik ken die op een moeiteloze én doeltreffende manier stress en stressgebonden klachten vermindert of doet verdwijnen. 

Neem contact op >

Zij volgden het Reset-programma al: 

“Ik ben fan van PluFor! Al na de eerste behandeling was er een gedragswijziging: ik had veel minder zin in frisdrank. Deze aanpak werkt véél beter dan ik had gedacht!” 

– Ann

 “Eerlijk? Het klonk me nogal zweverig. Maar het tegendeel bleek waar. Ik kan nu heel concreet herkennen hoe mijn lichaam reageert op stress, en de stress remmen door fysiek anders te reageren. Het Reset-programma is een aangename manier om je lichaam tot rust te brengen, en je geest, zonder dat je veel moet vertellen. Kim stelt vooral de juiste vragen waardoor je zelf op zoek kunt naar de antwoorden.”

– Katrien

“Het Reset-programma van PluFor is heel ontspannend en leerrijk. Ik kwam weer helemaal in contact met mijn lichaam. Ik ervaarde een veilig gevoel en leerde te ontspannen. Kim brengt een vernieuwend welzijnsconcept naar Vlaanderen. Ik ben erg onder de indruk en kijk ernaar uit om de oefeningen te blijven doen om zo mijn stress beter te kunnen reguleren. Super trouwens, om oefeningen op maat te krijgen!”

– Elizabeth

PLUFOR
Scroll naar top