Vragen? Advies nodig? Neem gerust contact op.

3J6A9724

Bel of mail me.

Kim Van Den Heuvel - PLUFOR

Kim Van Den Heuvel, zaakvoerster van PluFor

Hallo, ik ben Kim Van Den Heuvel. Ik studeerde kinesitherapie met bijzondere groepen als afstudeerrichting. En ook psychomotorische therapie – postgraduaat.

Vandaag bied ik uitsluitend Brain & Body Boost aan: een uniek traject dat lichaam en geest op topniveau brengt. En de wortel van vele stressgebonden klachten aanpakt.

Zij kwamen al langs bij PluFor: 

“Ik ben fan van PluFor! Al na de eerste behandeling was er een gedragswijziging: ik had veel minder zin in frisdrank. Deze aanpak werkt véél beter dan ik had gedacht!” 

– Ann

 “Eerlijk? Het klonk me nogal zweverig. Maar het tegendeel bleek waar. Ik kan nu heel concreet herkennen hoe mijn lichaam reageert op stress, en de stress remmen door fysiek anders te reageren. Het Reset-programma is een aangename manier om je lichaam tot rust te brengen, en je geest, zonder dat je veel moet vertellen. Kim stelt vooral de juiste vragen waardoor je zelf op zoek kunt naar de antwoorden.”

– Katrien

“Het Reset-programma van PluFor is heel ontspannend en leerrijk. Ik kwam weer helemaal in contact met mijn lichaam. Ik ervaarde een veilig gevoel en leerde te ontspannen. Kim brengt een vernieuwend welzijnsconcept naar Vlaanderen. Ik ben erg onder de indruk en kijk ernaar uit om de oefeningen te blijven doen om zo mijn stress beter te kunnen reguleren. Super trouwens, om oefeningen op maat te krijgen!”

– Elizabeth

PLUFOR
Scroll naar top